Navigácia

Navigácia

  • Vianočná besiedka

  • Mikuláš

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Mikuláš.

    Je krásnou tradíciou privítať Svätého Mikuláša v deň jeho sviatku u nás v škole. Mikuláš obdaroval nielen nás, ale aj my jeho s krásnymi básničkami, pesničkami a vlastnoručne vyrobenými darčekmi. Rozžiarené očká všetkých detí boli dôkazom toho, že mali z akcie veľkú radosť.

  • Adventný kalendár SŠI

    1.decembra otvárajú deti s rozžiarenými očkami prvé okienko na čokoládovom adventnom kalendári, aby na jazyku nechali rozplynúť tú sladkú chuť čokolády a tešili sa na ďalší deň. Náš adventný kalendár vám neponúkne sladké čokoládky, ale s láskou pripravené pesničky a tance. Každý deň otvorte jedno okienko a nájdite v ňom malý poklad. Možno to bude obľúbená vianočná pieseň, alebo krátky tanec, ktorý vás pobaví a prinesie vám radosť. Nechajte sa unášať melódiou a taktom, a spoločne s nami si užite adventné obdobie plné hudby a veselých chvíľ. Požehnaný advent.

    Na tomto linku nájdete náš adventný kalendár:

    https://calendar.myadvent.net/?id=c7ypt4o5gvx3r60zsmcio1whphue2kss

  • Vianočné trhy 2023

  • Ocenenie na národnej konferencii Etwinnig

    Zúčastnili sme sa národnej konferencii Etwinning, ktorej súčasťou bolo aj ocenenie Etwinning škôl. Tešíme sa, že patríme medzi 31 škôl na Slovensku, ktoré získali toto medzinárodné ocenenie.

  • Pani ministerka ostávate navždy v našich srdciach

    Ďakujeme za Vašu  priazeň, za Váš úprimný záujem o naše deti a ich potreby. V mene zamestnancov, rodičov a deti sa s Vami lúčime v modlitbách a hrejivých spomienkach na naše vzájomne stretnutia …..

    V mene kolektívu SŠI v Námestove Ľubica Glombová

  • Divadelný festival "Setkání"

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Divadelný festival "Setkání".

    Do ďalekého Brna sme vycestovali na 7. ročník divadelného festivalu “Setkání”. A ono to skutočne “stretnutie” bolo. Stretnutie kamarátov, radosti, divadelných predstavení a skvelých zážitkov. Aspoň trochu atmosféry Vám sprostredkujú naše fotografie. Ďakujeme kamarátom a organizátorom z Ibsenky za pozvanie a nádherne strávený čas a tešíme sa zasa o rok.

  • 50 rokov ZUŠ I.Kolčáka v Námestove

    Do fotogalérie bol pridaný nový album 50 rokov ZUŠ I.Kolčáka v Námestove.

    Pri príležitosti 50. výročia nás ZUŠ Ignáca Kolčáka v Námestove pozvala na hudobné vystúpenie, ktoré bolo zároveň aj oslavou eTwinning spolupráce s Českou Základnou školou Václava Havla z Poděbrad. Talentovaní žiaci predviedli svoje hudobné schopnosti a nadchli všetkých svojimi výkonmi. Hudba, spev a atmosféra boli jedinečné. Verím, že všetci, ktorí sa zúčastnili tohto vystúpenia, si ho užili a odniesli si z neho veľa pozitívnych zážitkov. Ďakujeme za pozvanie a tešíme sa na ďalšie spoločné udalosti a príležitosti, kde budeme spolu oslavovať a tvoriť spomienky.

  • Deň zdravej výživy 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Deň zdravej výživy 2023.

    Tohtoročný deň sa niesol v tematike Zemiak - vždy inak. Žiaci spoločne s vyučujúcimi pripravili v rámci projektového vyučovania zemiakové hody na sto spôsobov. Atmosféra vyústila do prezentácie na školskom dvore, kde sme všetci ochutnali dobroty zemiakového kráľovstva. Ďakujeme všetkým deťom, žiakom, vyučujúcim, asistentom a v neposlednom rade hosťom za krásny deň.

  • Mladí reportéri - ocenenie

    V školskom roku 2022/2023 sme sa zapojili do národného programu Mladí reportéri pre životné prostredie (YRE reportéri). Našou úlohou bolo vzdelávať v ochrane životného prostredia. S našimi výstupmi sme sa zapojili do súťaže, získali sme ocenenie na národnej aj medzinárodnej úrovni.

    Našu prácu si všimli aj na Ministerstve životného prostredia SR, z rúk pána ministra Milana Chrenka si 17.októbra 2023 prevzal ocenenie pre mladého reportéra náš žiak Andrej Zjavka za reportáž, ktorú si môžete pozrieť na nasledujúcom odkaze: http://www.mladireporteri.sk/foto-p/citanie-s-porozumenim

    Ďakujeme a gratulujeme.

  • Deň zdravej výživy 2023

  • Školský ples

  • 27. 9. 2023

    Aktualizovali sme modul AKTUÁLNE PROJEKTY

  • Aktualizácia údajov

    Dáta z programu aScRozvrhy boli aktualizované
  • Slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024

    Vážení rodičia, žiaci, slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024 sa bude konať dňa 04.09.2023 v telocvični školy o 9,15 hod. Tešíme sa na Vás.

    PhDr. Ľubica Glombová, riaditeľka školy

  • Ocenenie od pána ministra školstva

  • Nesegregujeme, spájame a dávame príležitosť.

  • Škola v prírode 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Škola v prírode 2023.

    V dňoch 12. 6. - 16. 6. 2023 sa žiaci 2., 3., a 4., ročníka A variantu zúčastnili Školy v prírode. Strávili týždeň v krásnom prostredí Edyho ranča. Doobeda prebiehalo tematické vyučovanie o prírode. Poobedia deti trávili vonku hrami, súťažami, jazdou na koníkoch a navštívili zaujímavé miesta v okolí Edyho ranča. Domov si odnášajú veľa krásnych zážitkov a nových skúseností.

  • Slnko v duši 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Slnko v duši 2023.

    "Slnko v duši" - pod týmto názvom Regionálny úrad školskej správy v Žiline každoročne organizuje výstavu prác žiakov špeciálnych škôl a zariadení. Tento rok je to už 15.ročník. Aj naša škola prezentuje prácu našich žiakov. Výstavu si môžete pozrieť v krajskej knižnici v Žiline, potrvá do 31.8. 2023.

  • Lesná pedagogika 2023

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Lesná pedagogika 2023.

    Prvý júnový pondelok sme strávili v duchu prírody a lesných zvieratiek. Navštívili nás lesní pedagógovia, ktorí nám priblížili život zvierat prostredníctvom zaujímavých edukačných aktivít. Za tento krásny deň plný zážitkov im ďakujeme.

Novinky

Kontakt

  • Spojená škola internátna, M. Urbana 160/45, NÁMESTOVO
    Mila Urbana 160/45, 029 01 Námestovo
  • +421 43 5522887

Fotogaléria